banner913
banner932
banner1012

Zeytin hasadı hız kazandı

banner1020

banner974
Zeytin hasadı hız kazandı

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde Ekim ayının ortasına doğru ilerlediğimiz bu günlerde ülkemizin kara altını olan zeytin hasadının da hız kazandığı bildiriliyor.
Başta Karpaz bölgesi olmak üzere Mesarya bölgesinde de bulunan birçok zeytinyağı değirmenin son bir haftadır harıl harıl çalışmaya başladığı bize ulaşan haberler arasında bulunuyor.
Gerek soğuk sıkım gerekse sıcak sıkım zeytinyağı değirmenlerinde zeytinlerini hasat ededen vatandaşların sıra bekledikleri bildirilirken, şu anki hasatlarda rekoltenin beklentilerin altında kaldığı aldığımız bilgiler arasında.
Zeytinin az olmasına karşın zeytinyağının iyi çıktığı ancak geçtiğimiz yıllardaki rekoltenin gerisinde kalınacağı bildirilmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.