banner913
banner932
banner1012

Zehirli kutular doğaya bırakılmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, gönderdikleri bazı fotoğraflarla bazı üreticilerin bilinçsizce hareket ederek doğanın dengesini bozduğunu savunarak bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Zehirli kutular doğaya bırakılmamalı

banner971
 
Çevre dostu vatandaşlarımız geçtiğimiz gün kaldıkları Güzelyurt bölgesinde gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü sırasında birçok yerde üreticilerin ürünlerini koruma amaçlı kullandıkları zirai ilaçların gerek plastik şişeleri gerekse karton kutularını gördüklerini belirtti.
Bu plastik şişelerin içerisinde bulunan zirai ilaçların birçok canlının ölmesine sebep olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, ayrıca bu gibi ürünlerin doğada uzun yıllar çözünmeden kaldığı için insan hayatını da kötü etkilediğini dile getirdiler.
Bu gibi zehir içeren kutu ve poşetlerin doğaya bırakılmaması gerektiğini söyleyen çevre dostu vatandaşlarımız, herkesin doğaya karşı bir sorumluluğu bulunduğunu unutmamak gerektiğiniz sözlerine eklediler. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.