banner913
banner932
banner1012

Zaroğlu, yeni parti kurma yolunda ilerliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, Yeniden Doğuş Partisi’nde kurultay öncesinde başlayan Bertan Zaroğlu-Erhan Arıklı gerilimi son günlerde daha da alevlendi.

banner974
Zaroğlu, yeni parti kurma yolunda ilerliyor

banner971
 
 
 
YDP kurultayından yenilgiyle ayrılan Bertan Zaroğlu’nun son günlerde partiden ayrılması konusunda bazı çevrelerden baskı yapıldığı siyasi kulislerden bize ulaşan bilgiler arasında yer alırken, özellikle kurultay öncesinde Zaroğlu’nun para aldığı yerlerin ‘ya parayı ödersin yada YDP’ye desteğini kesersin’ baskısında bulunduğu bildirilmekte.
Bu nedenle Bertan Zaroğlu’nun mecburen YDP’den istifa edeceği siyasi kulislerden bize ulaşan bilgiler arasında yer almakta.
Zaroğlu’nun önce hükümetten desteğini çekeceği ve başka yeni bir parti kuracağı siyasi kulislerde dilden dile konuşulduğu bildirilirken, kurulacak olan partinin isminin H.İ.S Partisi olacağı gelen bilgiler arasında.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.