banner913
banner932
banner1012

Yolların neden bozulduğunun en iyi cevabı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkemizde kamyon veya TIR gibi büyük yük taşıyan araçların ülke yollarını her geçen gün biraz daha bozduğunu ifade ederek, bize bir fotoğraf gönderip, bunun nedenlerini paylaştılar.

banner974
Yolların neden bozulduğunun en iyi cevabı

banner971
 
Özellikle çakıl, kum veya benzeri inşaat malzemesi taşıyan kamyonlarla, Türkiye’den mal getiren veya ülkemizden Türkiye’ye mal taşıyan TIR’ların normal yüklerinin neredeyse iki katını taşıdıklarını iddia eden vatandaşlarımız, bunu fotoğrafta da görebileceğimizi kaydettiler.
Bu fotoğrafın geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’da trafik ışıklarının bulunduğu bir kavşakta çektiklerini aktaran sürücülerimiz, “Fotoğrafta da gördüğünüz gibi TIR aracın arka kısmı neredeyse asfaltı elleyecek. Bu araçtaki yük o kadar çok fazla ki ağırlıktan aracın lastikleri ile TIR’ın gövdesi birbirine elleyecek duruma gelmiş halde” diyerek sıkıntılarını aktardılar.
Bunun gibi onlarca ağır araçla her gün yollarda karşılaştıklarını söyleyen sürücülerimiz, “Yollarımız her geçen gün bozuluyor. Ama bunun en büyük nedeni aşırı yüklü bu gibi araçlardır. Bunların denetimi yapılarak yüklerinin ağırlığı kontrol edilmelidir” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.