banner913
banner932
banner1012

Yollarda tehlike kol geziyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı motorlu sürücülerimiz Karaoğlanoğlu bölgesinde kazılan yolların kapatılmaması nedeniyle büyük tehlike arz ettiğini dile getirerek bu konudaki sitemlerini ve uyarılarını paylaştılar.

banner974
Yollarda tehlike kol geziyor

banner971

 

Karaoğlanoğlu’nda kurulacak olan mobese kameraları için yolların kazıldığını söyleyen motorlu vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi neredeyse bir motosiklet lastiği genişliğinde yolun yırtıldığını ve uzun süredir böyle açık olduğunu vurguladılar.

Duyarlı vatandaşlarımız “Bütün motorcu arkadaşlarımıza dikkat etmeleri için uyarıyoruz. Maalesef memleketimiz işi yapıyor. Ne uyarı ne engel. Ansızın bir motosikletli bu kazılan yolun oluğuna takılıp yola düşerse ve arkadan gelen bir araba ona çarparsa ne olacak düşünmek bile istemiyoruz” dediler.

Kazılan yolların yanı sıra yol kenarlarında yağmur sularının kanalizasyona akması için açılan rögar kapaklarının da kapatılmadığını söyleyen sürücü vatandaşlarımız, birilerinin canlarının yanmadan bu yerlere inşallah müdahale edileceğini umu ettiklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.