banner913
banner932
banner1012

Yollar bakım bekliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yolların bir an önce yeniden asfaltlanması gerektiğini zira yollardaki bozulmaların birçok cana mal olacağını dile getirerek, görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yollar bakım bekliyor

banner971
 
Özellikle araç sürücülerinin sıklıkla kullandıkları ana yolların çok yıprandığını, yer yer yollarda çukurların 20-30 santim derinliğe ulaştığını ifade eden vatandaşlarımız, bu nedenle de bu çukurlara düşen salon araç sürücülerinin direksiyon hakimiyetlerini kaybettiğini belirttiler.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın çok acil olarak tüm yollarda bakım yaparak çökmelerin olduğu yerleri düzeltmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlarımız, bunun yanında aydınlatma lambalarının da bulunduğu yerlerde bakım yapılması gerektiğini zira birçok yerde lambaların çalışmadığını ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.