banner913
banner932
banner1012

Yol tabelalarından ne isteniyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, sürekli olarak kullandıkları ülkemizdeki bazı anayollarımızdaki yol tabelalarının kendini bilmez kişilerce tahrip edildiğini dile getirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yol tabelalarından ne isteniyor?

banner971
 
Fotoğrafta görülen yol tabelasının İskele – Yonca Kavşağı arasındaki anayol üzerinde Yeniceköy kavşağı yakınlarında olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız “Fotoğrafta görüldüğü gibi bu tabelanın birçok yerinde 10 santime varan delikler açıldı. Tabii bu delikler doğal yollarla açılmadığı bellidir” diye konuştular.
Bu deliklerin av tüfeği veyahut pompalı tüfeklerden çıkan saçmalar sonucu açıldığını iddia eden duyarlı vatandaşlarımız “Bu tabelalardan ne isteniyor onu anlamış değiliz. Her 6 aya bir bu şekilde delik deşik edilen tabelaları gördükçe adeta çıldırıyoruz” dediler.
Bu tabelaların yenisinin yapılması için harcanan paranın yine halkın cebinden çıkan paralar olduğunu belirten duyarlı vatandaşlarımız “Bu tabelalar bizim ödediğimiz seyrüsefer vergileriyle yapılmakta. Ancak bu şekilde tahrip edilmeseler belki de bu tabelalara verilecek para yollarımıza asfalt yapılacaktır” diyerek sitem ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.