banner913
banner932
banner1012

Yol kenarları yangınlara davetiye çıkarıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, hava sıcaklıklarının oldukça yükseldiği bugünlerde yangın riskinin de arttığını dile getirerek, özellikle yol kenarlarında büyüyen otların büyük tehlike olduğunu ifade ettiler.

banner974
Yol kenarları yangınlara davetiye çıkarıyor

banner971
 
Bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaşan duyarlı vatandaşlarımız yol kenarlarının orman gibi olduğunu, büyük bir yangın için bir izmaritin yetip de artacağını söyleyerek “Temizlik hem uğraş ister hem para.....Mangalı yasaklama parayla değildir emek de istemez...” dediler.
Özellikle ormanlık alanlar içindeki yol kenarlarındaki otların mutlaka temizlenmesi gerektiğini belirten vatandaşlarımız, ayrıca ana yol kenarlarında da büyüyen otların temizlenmemesi halinde yangın olasılığının büyüyeceğini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.