banner913
banner932
banner1012

Yol güvenliğini tehlikeye atmak bu kadar mı kolay?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz ülkemizde ağır yük vasıta kullanan sürücülerin yol güvenliğini bozacak şekilde yük taşıdıklarını ifade ederek bize bir fotoğraf göndererek sitemlerini aktardılar.

banner974
Yol güvenliğini tehlikeye atmak bu kadar mı kolay?

banner971
 
Fotoğrafta görüldüğü gibi taş veyahut moloz yüklü kamyonun arka kapağının olmadan yükünü taşıdığını belirten vatandaşlarımız “Bu kamyon sürücüsü bir çukura düşse üzerindeki molozlar yola savrulacak ve yolda giden diğer araçların sürüşünü engelleyecek, hatta kazaya bile sebebiyet verecek belki de” diyerek bu gibi tehlikeli sürüş yapanların dikkatli olması gerektiğini kaydettiler.
Yollarımızda bu gibi tehlikeli sürüş yapan ağır araç sürücülerinin mutlaka polis tarafından uyarılması gerektiğini belirten vatandaşlarımız, sürücülerinde daha duyarlı olmasını istediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.