banner913
banner932
banner1012

Yol güvenliği giderek kayboluyor

banner1020

Ülkemizde yol güvenliği her geçen gün biraz daha kötüye gitdiyor

banner974
Yol güvenliği giderek kayboluyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkemizde yol güvenliğinin her geçen gün biraz daha kötüye gittiğini söyleyerek bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla yollardaki tehlikenin boyutunu gözler önüne serdiler.
Sürücü vatandaşlarımız, gönderdikleri fotoğrafları geçtiğimiz gün Girne-Değirmenlik anayolunda çektiklerini ifade ederek, bu yolun güvenliğinin her geçen gün biraz daha kötüleştiğini vurguladılar.
Yolda oluşan bu yarığın sürücüler için çok büyük bir tehlike olduğunu belirten duyarlı sürücülerimiz, zira hızlı bir sürçünün bu yarığa düşmesi sonrasında savrularak direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin anlık olduğunu söylediler.
Önümüzün kış olduğunu ve bu bölgenin genelde yağış alan bir bölge olduğunu ifade eden sürücülerimiz “Bu yolda tamirat yapılmazsa yağan yağmurlar sonucunda bu yol daha da bozulacak ve büyük kazalara neden olacaktır. Umarız bu korktuğumuz yaşanmaz” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.