banner913
banner932
banner1012

Yeni yıl hazırlıkları sönük

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, yaklaşık 15 gün sonra yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde yeni yıla yeni kıyafetler yeni ayakkabılar ve hayatlarında yeniliklerle girmek isteyen vatandaşlarımız alışveriş için çıktıkları çarşı ve mağazalarda karşılaştıkları fiyatlar nedeniyle pek alışveriş yapamadan evlerine dönüyorlar.

banner974
Yeni yıl hazırlıkları sönük

banner971
Bu arada geçmiş yıllarda başta belediyeler olmak üzere birçok mağaza ve diğer büyük işyerlerinin yaptığı yeni yıl süslemelerinin bu yıl yapılmadığı için vatandaşların da evlerinde pek süsleme yapmadığı bize gelen bilgiler arasında yer almakta.
Gerek ülkemizde gerekse Türkiye’de yaşanan acı olaylar nedeniyle hiç kimsenin şu anda yeni yıl hazırlıkları yapma modunda olmadığı gelen bilgiler arasında.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.