banner913
banner932
banner1012

“Yaz sebzelerinin köküne kezzap mı döküldü?”

banner1020

banner974
“Yaz sebzelerinin köküne kezzap mı döküldü?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde gerek marketlerde gerekse manav tezgahlarında yaz sebzelerini bulamaz olduklarını dile getirerek bu konudaki görüşlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız, “Yaz sebzelerinin köklerine kezzap mı döküldü? Hiçbir doğru dürüst yaz sebzesini tezgahlarda bulamıyoruz” diyerek, bu yıl yaz sebzesi yiyemediklerinden yana dert yandılar.
Başta böğrülce, kabak, patlıcan, biber, salatalık gibi yazın en çok tüketilen sebzelerinin neredeyse yok denecek kadar az olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Tezgahlarında yaz sebzesi olanlar ise adeta altın satıyormuş gibi oldukça yüksek fiyattan satıyorlar. Örneğin 1 kilo böğrülcenin fiyatı 10 TL. Bir kilo salatalık 12 TL” dediler.
Havaların sıcak olmasından dolayı mı yoksa kuraklıktan dolayı mı bu durumun yaşandığını sorgulayan vatandaşlarımız, devletin yerli ürünleri desteklemesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.