banner913
banner932
banner1012

Yapılan zamlar sonrasında, aç yatan insanlarımız var

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne Boğazköy’den ulaşan bir bayan vatandaşımız ülkede pahalılığın ve zamların başını alıp gittiğini belirterek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Yapılan zamlar sonrasında, aç yatan insanlarımız var

banner971

Son bir ay içinde akaryakıt başta olmak üzere, ekmeğe, süte, peynire ve daha birçok ürüne arka arkaya zamlar yapıldığını söyleyen vatandaşımız “Bu zamlar yapılıyor ama ülkede adı sendika olan veya sendikacılık yapanlar hiç sesini çıkarmıyor. Sanki de bir ölü toprağı serildi üzerimize” dedi.
Hükümetin zam yapmak yerine sene başında karar aldığı ancak Anayasa Mahkemesi’nden dönen hayat pahalılığını ödememesini tercih ettiklerini ifade eden vatandaşımız “Yapılan zamlar sonrasında birçok vatandaşımız aç yatıyor. Bu konuda bana ulaşan insanlar oldu. Onlara muhtarlık aracılığıyla yardım eli uzattık” dedi.
Ülkede insanların aç yatarken, halka fayda sağlamak hizmet etmek için seçilen milletvekillerinin hiçbir şey yapmadan ayda 20 bin TL maaş aldığını dile getiren vatandaşımız “Bu vekiller zaten bir şey yapmıyor. Onlara maaş vermek yerine halka yardımlar yapılsın” diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.