banner913
banner932
banner1012

Yağmurlar hem sevindiriyor hem endişelendiriyor

banner1020

Çiftçi bu şekilde yağışların sürmesi durumunda bazı yerlerde su baskınları nedeniyle ekinlerin büyük oranda zarar göreceğini endişeli

banner974
Yağmurlar hem sevindiriyor hem endişelendiriyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çiftçi vatandaşlarımız, ülkemizde bu yıl kış aylarının oldukça berektli geçtiğini dile getirerek Aralık ayı boyunca yağan yağmurların yeni yılın ilk gününde de devam ettiğini ve bu durumun kendilerini hem sevindirdiğini hem de endişelendirdiğini ifade ettiler.
Bereketli yağmurların birçok yerdeki göletleri neredeyse doldurduğunu ve bunun da yer altı sularına büyük fayda sağlayacağını belirten vatandaşlarımız, ancak arpa ve buğday ekili araziler ile patates tarlalarının zarar göreceğini düşündüklerini kaydettiler.
Bu şekilde yağışların sürmesi durumunda bazı yerlerde su baskınları nedeniyle ekinlerin büyük oranda zarar göreceğini ifade eden çiftçiler endişelerini bizlerle paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.