banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın maaşı elektrik faturalarına gidecek

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Haziran ayının ortasından itibaren hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla birlikte evlerinde klimaların ve vantilatörlerin harıl harıl çalıştığını dile getirerek, endişelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Vatandaşın maaşı elektrik faturalarına gidecek

banner971
 
Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının gündüzleri gölgede bile 40 derecin üstüne çıktığını geceleri ise 30 dereceler civarında olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Bu sıcaklıklara dayanmak kolay değil. Bu nedenle klimalar ve vantilatörler sürekli çalışıyor. Anlayacağınız Temmuz’un elektrik faturalarını şimdiden düşünmek bile istemiyoruz” diye konuştular.
Elektrik faturalarının belki de aldıkları maaşın yarışına geleceğini söyleyen vatandaşlarımız, devletin tarifelerde indirime gitmesi gerektiğini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.