banner913
banner932
banner1012

Vatandaş kırmızı et yiyemez oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde Ocak ayının yarısını geride bıraktığımız bugünlerde, güzel havaları fırsat bilip mangal yakmak isteyen vatandaşlar kasaplara giderek kuzu eti almak istedikleri zaman adeta pişman oluyorlar.

banner974
Vatandaş kırmızı et yiyemez oldu

banner971
 
Bize ulaşan haberlere göre, ülkede yılbaşı sonrası hemen hemen eski kuzu kalmadığı için körpe veya taze kuzu kesen kasapların kilosunu 95-110 TL arasından müşterilerine satmakta oldukları bildirilmekte. Bu fiyatlar nedeniyle kuzu eti yemek yerine vatandaşların tavuk etiyle kebap yapmaya başladıkları gelen bilgiler arasında.
Bu gidişatın hiç hayırlara vesile olmadığını dile getiren vatandaşlarımız, kırmızı et yemeyecek aileler olduğunu ancak tavuk eti fiyatlarının da yüksek olduğunu sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.