banner913
banner932
banner1012

Vatandaş kavga için bahane arıyor

banner1020

Eskiden insanların kavga etmek için oldukça fazla rencide olmaları gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, şimdi olmayacak sebeplerden bile insanların birbiriyle kavga ettiklerini sözlerine eklediler

banner974
Vatandaş kavga için bahane arıyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz hafta sonu Mormenekşe’de maç izlemek için Mormenekşe Cemal Balses Stadı’na gittiklerini ifade ederek bu maçın başında yaşanan bir olaydan dolayı toplumun adeta bir barut fıçısı haline geldiğini anladıklarını söylediler.
Maçın başında tribünlerde iki kişi arasında sudan sebepten dolayı sözlü atışmayla başlayan olayın daha sonra kavgaya dönüştüğüne şahit olduklarını ifade eden vatandaşlarımız, “Sanki halk kavga etmek için bahane arıyor bir duruma geldi. İnşallah bu durum uzun sürmez” diye konuştular.
Eskiden insanların kavga etmek için oldukça fazla rencide olmaları gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, şimdi olmayacak sebeplerden bile insanların birbiriyle kavga ettiklerini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.