banner913
banner932
banner1012

Vatandaş, cebinde para görememekten şikayetçi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün pahalılaşan hayat nedeniyle yaşam koşullarının zorlaştığını dile getirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Vatandaş, cebinde para görememekten şikayetçi

banner971

Asgari ücretli vatandaşlarımız, özellikle mutfak masraflarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Dövizin atmasını fırsat bilen toptancıların ellerindeki birçok ithal ürüne yüzde 20 zam yaptı. Böylece bizim mutfak masrafları için harcamamız yüzde 20 arttı” diye konuştular.
Son zamanlarda ülkemizde üretilen birçok sebze ve meyve fiyatlarının da adeta uçtuğunu dile getiren vatandaşlarımız, “Aldığımız asgari ücretle ancak da mutfak masraflarını karşılayabiliyoruz. İnsan gibi yaşamayı yani bir sosyal aktivite yapmayı unuttuk. Zira cebimizde ayın ortasında bir kuruş kalmıyor” dediler.
Asgari ücretin yeniden belirlenmesi için toplanan Asgari Ücret tespit Komisyonu’na da tepki gösteren vatandaşlarımız bunun tam bir komedi olduğunu zira asgari ücretin zaten Ocak’ta yeniden belirlenmesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.