banner913
banner932
banner1012

Uyarıları gören yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, insanoğlunun bazı şeylerin tersini yapmayı sevdiğini iddia ederek bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Uyarıları gören yok

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Gazimağusa’nın en sosyal bölgesi olan DAÜ yerleşkesi yanındaki Sakaya bölgesinin park alanı içerisi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Tabelada görüldüğü gibi ‘Çöp Dökmek Yasak’ yazmasına rağmen tam tabelanın yanına çöp ve molozlar bırakılmış” diyerek bunun sebebini sorguladılar.
Buraya çöp veya moloz bırakan insanların ya okuma yazması olmadığını veya en başta yazdığımız gibi bazı şeylerin tersini yapmaktan hoşlandığını iddia eden vatandaşlarımız, “Biraz çevreye saygısı olan insanlar bu şekilde çevreye moloz bırakmaz, çevreyi kirletmezler” diyerek insanları duyarlı olmaya davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.