banner913
banner932
banner1012

Uyarılar boşa gidiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, dünyada ve de ülkemizde de görülen korona virüs salgını ile ilgili uzmanların uyarılarına rağmen birçok vatandaşın bu uyarıları takmadığını dile getirerek geçtiğimiz gün şahit oldukları bir durumu bizlerle paylaştılar.

banner974
Uyarılar boşa gidiyor

banner971

Vatandaşlarımız, uzmanların korona virüsün bazı insanlarda hiçbir belirti olamadan seyredebileceğini ancak bu insanların başkalarını bulaştırabileceğini söylediğine dikkat çekerek özellikle marketlerde buna dikkat etmeyen mal tedarikçilerinin başkalarını bulaştırabileceklerini ifade ettiler.

Geçtiğimiz gün Lefkoşa’nın Dumlupınar bölgesine doğru giderken yol kenarındaki bir markete mal indiren tedarikçileri yan yana oturup sigara içerlerken gördüklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Bu kişilerin ne ellerinde bir eldiven ne de ağızlarında maskeleri vardı. Belki de hasta olduklarını bilmeden etrafa korona virüs bulaştırıyorlardı” diyerek tüm uyarıların boşa gittiğini dile getirdiler.

Kamuya açık olan marketler, eczaneler ve benzincilerde hijyen ve korunma yöntemlerinin mutlaka uygulanması gerektiğini vurgulayan vatandaşlarımız, her şeyin sözde kalmadan yapılmasının şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.