banner913
banner932
banner1012

Ülkeye liyakata dayalı bir sistem gerek

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı kamu çalışanları ülkemizde var olan kamudaki terfilerin her zaman liyakata dayalı bir sistemle olmasının şart olduğunu dile getirerek bize bu konudaki görüşlerini aktardılar.

banner974
Ülkeye liyakata dayalı bir sistem gerek

banner971
 
 Tüm terfilerini Kamu Hizmeti Komisyonu münhalleriyle kazanan ve sınavla gelinebilecek en yüksek noktaya gelen bir müdür veyahut müsteşarın her zaman altındaki çalışanlardan saygı göreceğini dile getiren kamu çalışanları partiye göre atanan müdür veyahut müsteşarlardan dolayı kamunun artık çalışamaz duruma geldiğini savundular.
Bürokraside kişiyi kimlerden olduğuna göre değil, sınava ve hangi işi nasıl yaptığına göre değerlendiren liyakata dayalı bir sistemin gelmesi dileğinde bulunan kamu çalışanları yeni hükümetin işinin zor olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.