banner913
banner932
banner1012

UBP’de yine mi kurultaya gidiliyor?

banner1020

banner974
UBP’de yine mi kurultaya gidiliyor?

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, iktidar partisi Ulusal Birlik Partisi’nde parti başkanlığı için yapılan seçimin üzerinden daha bir yıl geçmeden yeniden seçim naraları atılıyormuş.
Siyasi kulislerde dolanan iddialara göre Başbakan Ünal Üstel biraz mutsuz. Sayın Üstel, Faiz Sucuoğlu’nun hala daha parti başkanlığını yürütmesinden ziyadesiyle şikayetçiymiş. Aldığımız bilgilere göre, parti başkanlığı makamının partide ve hükümette Ünal Üstel için yapacağı işler için engel olduğunu düşündüğü için sonunda dayanamamış ve "İki başlı olmuyor efendim bu iş," diye Anavatan'a şikayette bulunmuş.
Siyasi kulislerden aldığımız bilgilere göre, Türkiye’deki bazı kurmayların da Ünal Üstel’in isteği doğrultusunda hemen adadaki cengaverlerini hareketlendirerek, sondaj pozisyonuna geçmişler.
Bize ulaşan haberlere göre, şu anda Ünal Üstel’in arzusu yönünde "Tek" adaylı bir kurultay düzenlemek istiyorlarmış. Tek adayın ise Ünal bey olacağı şeklinde çalışmalar olduğu bildirilmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.