banner913
banner932
banner1012

UBP’de başkanlık yarışı başladı bile

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında UBP Genel başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi sonrasında partide kimin başkan olacağı konusunda çalışmaların başladığı bildiriliyor.

banner974
UBP’de başkanlık yarışı başladı bile

banner971
 
Seçimin sona ermesinin hemen ertesinde özellikle partinin üst yönetiminde bulunan bazı partililer ve örgütlerden bazı isimler üzerinde başkanlığa aday olması yönünde baskı yapıldığı gelen bilgiler arasında.
Bize ulaşan bilgilere göre, UBP Genel Başkanlığı için başta Lefkoşa ilçesinde Hasan Taçoy ile Faiz Sucuoğlu’na, İskele İlçesinde Nazım Çavuşoğlu’na ve Mağusa ilçesinde ise Sunat Atun’a başkanlık için partililerden baskı yapıldığı iddia edilmekte. Bu arada Girne bölgesi milletvekili Ünal Üstel’in de adaylık için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında bulunmakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.