banner913
banner932
banner1012

Trafikte ihmal büyük sorunlar yaratabilir

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün sabah saatlerinde Lefkoşa trafiğinde rastladığı fotoğraftaki çekici ve üzerindeki van araç için görüşlerini bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Trafikte ihmal büyük sorunlar yaratabilir

banner971

Ülkemiz trafiğinin her geçen gün arap saçına döndüğünü özellikle sabah saatlerine trafik yoğunluğunun çekilmez bir hal aldığını söyleyen vatandaşımız, dün sabah saatlerinde trafikte önünde giden çekici üzerindeki van aracın görüntüsünün kendisini endişelendirdiğini ifade etti.  

Fotoğrafta görüldüğü gibi çekici üzerindeki aracın sol yana yatmış vaziyette olduğunu belirten vatandaşımız, “Bu nedir yahu. Ha düştü ha şimdi düşecek diye diye trafiğin içinde ilerledi” dedi.

Özellikle ülkedeki yolların durumunun göz önünde bulundurulduğu zaman bu şekilde tehlikeli sürüş yapan veya taşımacılık yapan sürücülerin uyarılması gerektiğini ifade eden vatandaşımız, trafikte bir anlık dikkatsizliğin büyük sorunlar yaratacağını unutmamak gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.