banner913
banner932
banner1012

TKP’den Özgürgün’e ‘erken seçimi erteleme’ talebi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, erken seçim için yeni kurulan TKP’den hükümet ortaklarına bir talep gitmiş.

banner974
TKP’den Özgürgün’e ‘erken seçimi erteleme’ talebi

banner971

Bize ulaşan TKP’ye yakın kaynaklara göre, TKP Genel Başkanı Mehmet ÇakıcıSonay Adem ve Ali Gülle’nin Başbakan Hüseyin Özgürgün’le gittikleri ve bir saate yakın bir sohbet ettikleri bildirildi.

TKP’li yetkililerin Özgürgün’den ‘erken seçim kararını yıl sonu alın. Biz de toparlanalım’ dedikleri bize ulaşan bilgiler arasında bulunmakta.

Özellikle bölge örgütlerini kurarak yeniden yapılanma süreci içinde olan TKP’nin bir erken seçime girmesinin kendilerine yarayamayacağını dile getirdikleri iddia edilirken, ilerleyen günlerde nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.