banner913
banner932
banner1012

Tek çöp konteyneri bir apartmana yeter mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesinden ulaşan vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla bazı bölgelerde çöp işinin uzun sürede toplandığı için ortaya kötü görüntüler çıktığını belirterek, sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Tek çöp konteyneri bir apartmana yeter mi?

banner971


Vatandaşlarımız gönderdikleri fotoğrafla birlikte "Gülseren bölgesinde bir çöpe bütün mahalle çöp atıyor. Durum bu. Yolun içi çöp. diyerek burada birçok apartman ve yaşayan aile olduğunu ifade ettiler.
Gülseren bölgesindeki böyle binalara sadece bir çöp bidonu koyarak çöp toplama olamayacağını vurgulayan bölge sakinleri, “Bu yer gibi en az iki çöp bidonu koymaları lazım. Zira 3-4 günde bir alınıyor çöpler” diye konuştular.
Belediyenin sağlık şubesinin bu işlere biraz daha önem vermesi gerektiğini zira yaz aylarında etrafa yayılan çöplerin hastalıklara neden olacağını ifade eden vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.