banner913
banner932
banner1012

Tehlike geliyorum diyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde ağır yük vasıtalarının oldukça kötü kullanıldığını ve haddinden fazla yük taşıyarak etraflarına tehlike saçtıklarını dile getirerek, bizlerle bir fotoğraf paylaşarak sitemlerini aktardılar.

banner974
Tehlike geliyorum diyor

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi kamyonun büyük taşlar taşıdığını ancak taşınan yükün oldukça fazla olduğu için kamyonun kasasının çöktüğünü ifade eden vatandaşlarımız, “Bu kamyon üzerinde taşıması gereken yükün neredeyse iki katını taşıdığı için adeta harabeye dönmüş durumda. Çöken kasadan taşlar neredeyse yola düşüyor. Kamyonun çamurlukları kopmuş vaziyette, ışıkları yok ve plakasız bir şekilde yol almakta” dediler.

Bu gibi adeta ‘tehlike geliyorum’ diyen araçların yollarda olmaması gerektiğini belirten vatandaşlarımız, trafik polislerinin etkin denetim yapmasını talep ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.