banner913
banner932
banner1012

Taşkentlilerin taşocağı çilesi bitmek bilmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Taşkent bölgesi sakini bazı vatandaşlarımız, yaklaşık 1 aydır oldukça sakin bir hayat sürmelerine karşın dün sabah itibariyle sakinliğin yerini yine sarsıntılara bıraktığını dile getirerek bu sarsıntıların nedenini bizlerle paylaşarak sitemlerini aktardılar.

banner974
Taşkentlilerin taşocağı çilesi bitmek bilmiyor

banner971

Bölge sakinleri sabah saatlerinde evde çalışırken bir anda camların zonklamaya başladığını köpeklerin havladığını duyunca deprem olduğunu sandıklarını söyleyerek “evde çalışırken bir anda camlar zonklar yerinizden sekersiniz, köpekler havlamaya başlar vs... Sarsıntı 4-4.5 şiddetinde ama yok yok, deprem olmadı” diyerek sarsıntının büyüklüğünü ifade ettiler.
Bölge sakinleri Dikmen - Taşkent ile Taşkent - Lefkoşa yolunun bozuk olmasının tek sebebinin de taş ocağında yapılan patlatma olduğunu iddia ederek “Patlatma sırasında koltuktan sekip geri koltuğa düşerken farkettik... Açılmışız...” dediler. Açılma olup da her gün böyle sarsıntı hissetmek yerine hep kapalı kalmayı tercih ettiklerini ifade eden bölge sakinleri bu konuda Çevre Dairesi yetkililerini göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.