banner913
banner932
banner1012

Su kuyuları dibe vuruyor

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı üretici vatandaşlarımız, son günlerde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte bahçelerindeki sebze ve meyveleri sulamak için daha çok kullanmaya başladıkları su kuyularında bugünlerde su seviyesinin çok aşağıya düştüğünü söyleyerek konuyla ilgili sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.

banner974
Su kuyuları dibe vuruyor

banner971
 
Üretici vatandaşlarımız özellikle Mesarya bölgesindeki bazı köylerdeki ilk suyu kullanan üreticilerin kuyularındaki su seviyesinin oldukça düştüğünü belirterek bunu sebebinin en başta fazla su çekimi olduğunu kaydettiler.
Kış aylarının az yağışlı geçtiğini bu nedenle de bölgelerinin yeraltı kaynaklarını besleyen bazı göletlere bu yıl su birikmediğini ifade eden üreticilerimiz, bundan dolayı da su seviyesinin çok düştüğünü vurgulayarak ne yapacaklarını bilemediklerini dile getirdiler.
Türkiye’den gelen ve tarıma verilmesi planlanan suyun ilerleyen zamanlar için bir çare olabileceğini düşünen üreticiler, ancak bugünlerde düşen su seviyesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını vurguladılar
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.