banner913
banner932
banner1012

Solda ve sağda yeni oluşumlar için çalımalar hızlandı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre ülkemizde allem galem olan siyaset dünyasında yeni arayışlar çerçevesinde hareketlenmeler yaşandığı belirtiliyor.

banner974
Solda ve sağda yeni oluşumlar için çalımalar hızlandı

banner971
 
 
 
Aldığımız bilgilere göre, gerek sol görüşte gerekse sağ görüşte yeni oluşumlar için perde gerisinde çalışmaların yürütüldüğü ancak henüz bu çalışmaların adının konmadığı belirtilmekte.
Bize ulaşan bilgilere göre, özellikle sol görüşlü olan birçok sivil toplum örgütü ile siyasi partinin bir çatı altında toplanması hedefiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında bir hareketin başlatıldığı bildirildi.
Özellikle sol görüşlü birçok sivil toplum örgütü ile sol partilerin birçok eylemde bir araya gelip hareket edemezken, geçtiğimiz günlerde yapılan ‘Demokrasi ve İrade’ yürüyüşü adı altındaki eylemde birlikte hareket eden birçok sivil toplum hareketi ile partinin olması bu oluşumu hızlandırdığı aldığımız bilgiler arasında.
Bu oluşumun başına geçecek kişinin kim olacağı konusunda bazı öne çıkan isimlere teklifler götürüldüğü ve ilerleyen günlerde bu isimlerin vereceği cevaplara göre oluşumun artık isminin konulacağı bildirilmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.