banner913
banner932
banner1012

Sivrisinekler can yakmaya devam ediyor

banner1020

banner974
Sivrisinekler can yakmaya devam ediyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, bol güneşli ve sıcak yaz günlerinin ardından son günlerde biraz da olsa düşen sıcaklıklarla birlikte sivrisineklerin kendilerini gösterdiğini belirterek, bu konudaki sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.
Özellikle sulak ve otluk alanlara yakın bölgelerde yaşayan vatandaşların bu günlerde sivrisineklerden dolayı perişan olduklarını anlatan vatandaşlarımız, “Bu sivrisinekler adeta intikam alan insanlar gibi canımızı yakıyorlar. Her tarafımız şişti” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Bu sivrisineklere karşı belediyelerin yeniden ilaçlamalara başlaması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bir ilaçlama yapılarak bu sivrisinekler yok edilmelidir” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.