banner913
banner932
banner1012

Sivrisinek ve karasinekler mesaiye erken başladı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde ilkbahar aylarını yaşadığımız bugünlerde evlerinde temiz havayı solumak için kapı pencerelerini açtıklarını ancak pişman olduklarını dile getirerek, pişmanlıklarının nedenini bizlerle paylaştılar.

banner974
Sivrisinek ve karasinekler mesaiye erken başladı

banner971

Gündüzleri havanın oldukça tatlı olduğunu ve bu nedenle kapı pencere açtıklarını söyleyen vatandaşlarımız, “Hava almak yerine evimize karasinekleri ve sivrisinekleri aldık. Bu zamanda ne karasineğin ne da sivrisineğin olması gerekmezdi. Ancak her taraf karasinek ve sivrisineklerle doldu. Geceleyin oturduğumuz yerde adeta sivrisineklerin saldırısına uğradık” diye konuştular.
Yaz aylarında durumun daha da kötü olacağını savunan vatandaşlarımız, belediyelerin her aç temizlik ücreti altında adeta haraç almalarına karşın ne doğru dürüst ot temizliği yaptığını ne de ilaçlama yaptığını dile getirerek sitemlerini paylaştılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.