banner913
banner932
banner1012

Sineklerle mücadele başlatılmalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde hava sıcaklıklarının artmaya başladığı bugünlerde kere sinek ve sivrisineklerden dolayı adeta el aman çektiklerini dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Sineklerle mücadele başlatılmalı

banner971

 
Bize ulaşan vatandaşlarımız, hava sıcaklıklarının 30 santigrat derecelere yükseldiği bugünlerde otların da kurumaya başlamasıyla birlikte başta kara sineklerle birlikte sivrisineklerin evlere hücum ettiğini ifade ettiler.
Özellikle öğle saatlerinden sonra ve geceleri sivri sineklerin ortaya çıktığını ve can yaktığını belirten vatandaşlarımız, hem kara sinekler hem de sivrisineklerle mücadele için belediyelerin ve muhtarlıkların harekete geçmesi gerektiğini ifade ettiler.
Kara sinek ve sivrisineklerle mücadele için biyolojik bir mücadele yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, gerek şehir içlerinde gerekse köylerde direklere asılacak sinek kapanların çok fayda sağlayabileceğini de sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.