banner913
banner932
banner1012

Serdarlı Belediyesi güzel işlere imza atıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkenin orta Mesarya’daki şirin belediyelerinden olan Serdarlı Belediyesi, Halil Kasım başkanlığında bölge halkının yaşam kalitesini artırma adına önemli işlere imza atmaya devam ediyor.

banner974
Serdarlı Belediyesi güzel işlere imza atıyor

banner971
 
Bize ulaşan haberlere göre, bir süre önce Serdarlı Belediyesi tarafından planlanan bölgenin iki büyük göletinden biri olan Serdarlı Göleti'nin yeniden düzenlenmesi çalışmaları hız kazanmış durumda.
Geçmişte bu göletin etrafında yapılan pikniklere ve yürüyüşler yeniden yapılması için çalışmalarına başlayan Serdarlı Belediyesi ekipleri geçmiş günlerde olduğu gibi okul öğrencilerinin piknik yaptığı, bölge vatandaşlarının oturup sohbet edebildikleri güzel bir alan yaratmanın çabası içinde oldukları kaydedildi.
Özellikle bu bölgenin son yıllarda hızla ağaçlandırılması sonrasında büyüyen ağaçların gölgesinde piknik masalarının kurulması çalışmaları yanında yürüyüş yolunun stabilizesinin de devam ettiği gelen bilgiler arasında.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.