banner913
banner932
banner1012

Sadece kaldırıma park edenlerde suç aramayalım

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yayaların hiçbir zaman düşünülmediğini savunarak, özellikle işlek caddelerde kaldırımların yayalar tarafından değil araç parkları için kullanıldığını ifade ederek sitem ettiler.

banner974
Sadece kaldırıma park edenlerde suç aramayalım

banner971

Vatandaşlarımız, herkesin bildiğinin kaldırımların yayaların olduğunu belirterek “Kaldırımlar tabii ki yayalarındır ama sorun, sistemin ta en başında yatıyor” dediler.
Zamanında şehir planlamaları yapılırken araçlar için de park alanları yaratmak gerektiğini, her yeni yapılan binaya dükkan sayısı kadar zorunlu araç park yeri yaptırımı uygulatmak gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Eğer bunlar zamanında yapılmazsa insanlar doğal olarak park yeri bulamayıp kaldırımlara park eder. Sorun kaldırıma park edende mi? Yoksa kaldırıma park edilmeye mecbur bırakan sistemde mi?” diyerek sorguladılar.
Ülkenin mutlaka imar planlamasına gitmesi gerektiğini savunan vatandaşlarımız, “Gün gelecek çarpık yapılaşma yüzünden araçlar dahi yol bulamayacak ilerlesin” diye konuştular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.