banner913
banner932
banner1012

Rogarlar temizlik bekliyor

banner1020

Büyük şehirlerde kanalizasyonlara akan yol kenarlarındaki rogarların temizliğinin çok önemli

banner974
Rogarlar temizlik bekliyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde Kasım ayı başı itibariyle bereketli yağmurların düşmeye başladığını ifade ederek bu bereketli yağmurların felakete dönüşmemesi için özellikle yerel yönetimlerin üzerlerine düşen görevleri yapmaları gerektiğini dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla uyarılarını bizlerle paylaştılar.
Özellikle her geçen gün betonlaşan büyük şehirlerde kanalizasyonlara akan yol kenarlarındaki rogarların temizliğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi rogar kapağının uzun süredir temizlenmediği için toprakla dolduğunu ifade ettiler.
Bu rogar kapaklarının tıkanmasının anlamının suyun yollarda veyahut mahalle aralarında birikmesi anlamına geldiğini bundan dolayı da su baskınlarının yaşanma ihtimalinin arttığını vurgulayan vatandaşlarımız, yetkililerin buna dikkat etmeleri gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.