banner913
banner932
banner1012

PCR testi yerine neden antijen test yapılmak isteniyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız PCR testi yaptırmak için yaşadığı olayı bizlerle paylaşarak ülkedeki sistemin doğru işlemediğini dile getirerek sitemlerini paylaştı.

banner974
PCR testi yerine neden antijen test yapılmak isteniyor?

banner971

Vatandaşımız dün PCR testi yaptırmak için Lefkoşa’da Fuar Alanı’na gittiğini belirterek 15 dakika bekledikten sonra sırasının geldiğini belirterek “Kayıt esnasında ne iş yaptığımı nerede çalıştığımı sordular verdiğim cevaptan sonra  bana ‘PCR testi yaptıramazsınız sadece Antijen testi yaptırabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı’nın bize verdiği talimat bu şekilde’ dediler” diyerek yaşadığı şoku paylaştı.
Vatandaşımız, bir vatandaş olarak burada PCR testi yapmak istediğini oradaki görevlilere de söylediğini, zira antijen testi güvenilir bulmadığını ilettiğini söyleyerek kendisine ‘yapabileceğimiz bir şey yok dediler’ dendiğini aktardı.
Bir kişinin hür iradesiyle test yaptırmak istemesinin bu şekilde darbelenmemesi gerektiğini ifade eden vatandaşımız herkesin dilediği aşı ve dileği testi yaptırması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.