banner913
banner932
banner1012

Patates üreticisi sıkıntılı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı patates üreticisi vatandaşlarımız, ilkbahar dönemi patates ürününü hasat ettiklerini veya etmek üzere olduklarını dile getirerek, bu ürünü pazarlamakta sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Patates üreticisi sıkıntılı

banner971

Bu dönemki ürünlerinin hasada hazır olduğunu ancak tüccarların kendilerinden almak istedikleri fiyat nedeniyle hasadı yapamadıklarını zira çok düşük bir fiyat biçildiğini iddia eden patates üreticileri, “Zaten bu yıl kış aylarında yağmurun az olması nedeniyle sürekli sulama yapmamızdan dolayı masraflarımız ikiye katlandı. Bir de fiyatın düşük olması bizi tamamen bitirecek” dediler.
Bu arada bugünlerde yağacak kuvvetli bir yağmur nedeniyle patateslerinin tarlada kalabileceği endişesi taşıdıklarını da dile getiren patates üreticileri, geçmiş yılları arar duruma geldiklerini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.