banner913
banner932
banner1012

Patates ekime hazırlanıyor ama

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, patates üreticileri sonbahar dönemi patatesi için ekim hazırlığı içinde olmalarına karşın oldukça düşünceli oldukları bize gelen bilgiler arasında

banner974
Patates ekime hazırlanıyor ama

banner971
 
Özellikle kurak geçen kış dönemi sonrasında ilkbahar aylarında da yağışların düşük olmasından dolayı yer altı sularının çok azalması nedeniyle ekimini yapacakları patatesi sulamakta sorun yaşayabileceği endişesi içinde olan bazı patates üreticilerinin, ya tamamen üretimden kopacakları veya ekimi azaltacakları ikilemi içinde oldukları bildiriliyor.
Eylül ayı için düşebilecek etkili yağmurlara ümit bağlayan bazı patates üreticilerinin eğer Eylül ve Ekim ayında yağış olmazsa patates üretiminde verimin çok düşük olacağı endişesi içinde oldukları da gelen bilgiler arasında yer almakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.