banner913
banner932
banner1012

Park mı yaptı yoksa bırakıp gitti mi belli değil

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kişilerin ya kendilerini diğer insanlardan çok üstün gördüğü için ya da trafik bilgisi olmadığı için fotoğrafta görüldüğü gibi çok kötü park ettiğini dile getirerek, bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Park mı yaptı yoksa bırakıp gitti mi belli değil

banner971
 
Girne Vergi Dairesi otoparkında engelliler için ayrılmış olan iki araçlık otopark yerine her iki araçlık park yerini işgal edecek şekilde park ettiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, “Acaba bu araç sahibi insan görünümlü zihinsel engelli mi? Yoksa hiçbir trafik bilgisi yok mu?” diye sorguladılar.
Engelli park yerine park edilmeyeceğini bilemeyebileceğini ifade eden vatandaşlarımız, ancak bir değil iki araçlık park yerini birden kapsayacak şekilde park etmesini ise kabul edemeyeceklerini vurguladılar.
Bu arada bu fotoğrafta görülen bir başka ayrıntının ise engelli park yerine park eden motosikletli olduğunu belirten vatandaşlarımız, her kim olursa olsun veya herhangi bir araç olsun, engelli park yerine park yapmaması gerektiğinin altını çizdiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.