banner913
banner932
banner1012

“Paramızla çöp almamızı istiyorlar”

banner1020

banner974
“Paramızla çöp almamızı istiyorlar”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne’den bazı vatandaşlarımız geçtiğimiz gün gittikleri bir marketin sebze reyonunda karşılaştıkları fotoğraftaki görüntüye sitem ederek bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.
Vatandaşlarımız son zamanlarda insanların organik ürün yemeye özen gösterdiklerini ancak organik ürünler yemenin de bir yere kadar iyi olduğunu zira fotoğraftaki gibi neredeyse çürümeye yüz tutmuş domatesleri satmanın kabul edilir bir durum olmadığını dile getirdiler.
“Çöpe dökülecek domatesi halka yedirmeye çalışan zihniyetler vatandaşı hayvan yerine koyuyorlar utanmadan bir de üzerine etiket koymuşlar. Yazık yani insan utanır bunu satmaya. Yoktur demek daha iyi değil mi?” diyen vatandaşlarımız, halkın parasıyla çöp almasının bir daha değişik versiyon u olduğunu ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.