banner913
banner932
banner1012

Ova fareleri nar bırakmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, son yıllarda sonbaharın biraz geç gelmesi nedeniyle halen daha hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde olduğunu ancak ovadaki bazı hayvanların yiyecek bulamadıkları için köylere gelmeye başladığını ifade ettiler.

banner974
Ova fareleri nar bırakmıyor

banner971
 
Bunların başında ova farelerinin geldiğini belirten vatandaşlarımız, son günlerde ova farelerinin ambarlarına dadandığını ve bu nedenle ambarlarındaki birçok tohum ve eşyaya zarar verdiğini kaydettiler.
Ayrıca gerek ovalardaki gerekse evlerinin bahçelerinde bulunan narların ova farelerinin saldırısına uğradığını belirten vatandaşlarımız, nar ağaçlarında olgunlaşmaya başlayan narların farelerin saldırısıyla adeta talan edildiğini söylediler.
Ova farelerine karşı en etkili mücadelenin kediler olduğunu savunan vatandaşlarımız, ancak kedilerin de bu farelerle başa çıkmakta zorlandığını sözlerine eklediler
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.