banner913
banner932
banner1012

Ova fareleri evlerde cirit atıyor

banner1020

Bazı köylerden Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizde kurak geçen ilkbahar ayları nedeniyle ekinlerin tane tutmamasından dolayı doğada yaşayan birçok hayvanın karınların doyurmak için evlere hücum ettiğini dile getirerek bu konudaki görüşlerini paylaştılar.

banner974
Ova fareleri evlerde cirit atıyor

banner971

Özellikle sıcakların arttığı bugünlerde ovalarda ağaç kovuklarında yaşayan birçok ova faresinin yiyecek bulamamalarından dolayı evlere yöneldiklerini iddia eden vatandaşlarımız “Yıllardır evlerimizde görmediğimiz koca koca ova farelerini evlerimizde görüyoruz. Bu gidişle hastalık kapacağız” diyerek sitem ettiler.
Bu ova fareleri konusunda Tarım Dairesi’nin ilaçlama yapıp yapmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, “Geçmişte Tarım Dairesi’nden çağrı yapılır veya elemanları alıp ovalardaki gerek zeytin gerekse harnup ağaçlarının gövdelerine ilaçlar konulurdu. Ama şimdi herhalde bu uygulama yok” diyerek sıkıntılarını aktardılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.