banner913
banner932
banner1012

Onkoloji’deki personel eksikliği, hastaları perişan ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan hasta yakını bir vatandaşımız, son zamanlarda ülkemizde sürekli artış gösteren kanser hastalığı ile ilgili tedavi merkezi olan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Onkoloji Servisi’nin personel eksikliği nedeniyle buraya giden hastaların mağduriyet yaşadığını dile getirdi.

banner974
Onkoloji’deki personel eksikliği, hastaları perişan ediyor

banner971

Bize gönderdiği fotoğraflarla sitemlerini paylaşan hasta yakını vatandaşımız, “Onkoloji Hastanesi’nde yeterli personel olmayınca ortaya çıkan sonuç bu” diyerek, bir hemşire ile hastalara hizmetin zor olduğunu gözleriyle gördüğünü ifade etti.

“Bir hemşire ile hem tahlil yapma hem de kemoterapi için damar yolu açmaya kalkınca insanlara eziyet etmek kaçınılmaz olur. Ne kadar derdimizi anlatmaya çalışsak da maalesef değişen bir şey yok” diyen vatandaşımız, ülkemizde insan sağlığının öneminin olmadığını savundu.

Özellikle Onkoloji Servisi gibi kanser hastalarına hizmet eden servise giden hastaların hem stresten uzak hem de moral olarak iyi olmaları gerektiğini belirten vatandaşımız, ancak şu anda bu durumun tam tersinin olduğunu sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 4 yıl önce
Doğrudur. Sadece kan alımında değil genelde sıkıntı vardır. Ancak doktor ve hemşireler çok özverili çalışıp hastaları mağdur etmiyorlar. Bu servise uzun süre gidip geldim. Hem doktorlar ve hem de hemşireler çok iyi. Melek gibi desem yerindedir.