banner913
banner932
banner1012

Okul harcamaları cep yakıyor

banner1020

banner974
Okul harcamaları cep yakıyor

banner971

Ülkemizde yeni eğitim yılının açılması için sayılı günler kalırken, okul alışverişine çıkan vatandaşlarımız yüksek fiyatlardan dolay dert yandılar.

Bize ulaştırdıkları bir alışveriş fişiyle sitemlerini paylaşan vatandaşlarımız, özellikle kolejlerde okuyan öğrencilerin kitaplarının çok pahalı olmasından dolayı dert yandılar.

Bize gönderdikleri alışveriş fişinde de görüldüğü gibi kolej kitaplarının 100 TL’nin üzerinde olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Bu kitapları neden devlet kendi dağıtmıyor da öğrenciler almak zorunda kalıyor” diyerek sitem ettiler.

Ufak bir okul alışverişine 800 TL’nin üzerinde bir harcama yapan kolej öğrencisinin ailesinin diğer çocuklarının okul masraflarını düşündükçe perişan olduklarını dile getiren vatandaşlarımız, Eğitim Bakanlığı’nı göreve davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.