banner913
banner932
banner1012

“Ödediğimiz seyrüsefer ücretlerinin karşılığı bu mu?”

banner1020

banner974
“Ödediğimiz seyrüsefer ücretlerinin karşılığı bu mu?”

banner971
 

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemiz yollarından dolayı araçlarının hurdaya döndüğünü iddia ederek bize gönderdikleri fotoğrafla isyan ettiler.
Fotoğrafta görüldüğü gibi araçlarının çelik jantının kırıldığını lastiğinin ise patladığını belirten vatandaşlarımız “Geçtiğimiz gün sürekli kullandığımız İskele – Karpaz anayolu üzerindeki Boğazköy girişinde gece vakti düştüğümüz çukurda ne jantımız kaldı ne de lastiğimiz. Bu zararımızı kim karşılayacak?” dediler.
Her yıl seyrüsefer ücreti ödediklerini ancak alınan bu seyrüsefer ücretlerinin yollara yatırım olarak dönmediğini ifade eden vatandaşlarımız, “Ödediğimiz bu seyrüsefer ücretlerinin karşılığında en azından yollardaki çukurların kapatılmasını istiyoruz” diyerek isyanlarını paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.