banner913
banner932
banner1012

Mutfakta yangın büyüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, son zamanlarda kazançlarıyla giderlerinin arasında farkın açılmaya başladığını belirterek bu şekilde giderse ülkede yeni krizlerin kaçınılmaz olduğunu söylediler.

banner974
Mutfakta yangın büyüyor

banner971
 
Özellikle özel sektör çalışanlarının aldıkları maaşlarla mutfak masraflarını karşılamakta zorlandıklarını söyleyen vatandaşlarımız, bu nedenle sürekli olarak kredi kartlarıyla alış-verişe yöneldiklerini ve bu nedenle borç yüklerinin büyüdüğünü kaydettiler.
Bu gidişatın ilerleyen zamanlarda 2000’li yıllarda yaşanan bankalar krizi gibi bir krizi yaşatacağı ihtimalini güçlendirdiği iddia eden vatandaşlarımız, devletin piyasaya müdahale etmesi gerektiğini belirttiler.
Mutfakta kullanılan birçok sebzenin fiyatının el yaktığını ifade eden vatandaşlarımız, bir somun ekmeğin 3 TL olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Dün marketten alış-veriş yaparken salatada kullanmak için bir bağ  kolyandro almak istedik. Ancak fiyatını görünce bir adım geri attık. Zira bir bağ kolyandro 4,25 TL’ye satılıyor” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.