banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ünal Üstel, anlaşılan o ki UBP ve diğer hükümet ortakları yerel seçimi bir genel seçim havasında yaşamaya çalışıyorsunuz. Ancak unutmayın ki vatandaş partili de olsa yerel seçimlerde sevdiği saydığı başka partiliye oy vermekten geri durmayacak.
  
Sn. Fikri Ataoğlu, partinizin yerel seçimlerde sadece bir belediyeden aday çıkararak hükümet ortaklarıyla birlikte hareket etme kararı tabanda rahatsızlıklar yaratmış. Umarız ilerleyen günlerde bu rahatsızlığı giderirsiniz.
 
Sn. Ziya Öztürkler, muhaceret affı konusunda çıkarılan yasa gücünde kararname sonrasında bu aftan yararlanmak isteyen kişi sayısı beklentileri karşıladı mı? Yoksa yeni yıldan itibaren mi daha fazla müracaat bekliyorsunuz?
 
Sn. Faiz Sucuoğlu, aylar sonra sizi siyaset sahnesinde gördük. UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Sadık Gardiyanoğlu ile seçim gezilerine çıkmanız bizi de şaşırttı.
 
Sn. İsmet Ezel, bölgeniz Gazimağusa’da belediye başkanlığı yarışı oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Sizin kargalar acaba seçimde ipi göğüsleyeceğini tahmin ediyorlar mı?
 
Sn. Fırat Deniz, ülkemiz sporuna her alanda yapmış olduğunuz katkıların ödüllendirilmesi sizi oldukça mutlu etmiş diye duyduk. Bizce bunu çoktan hak ettiniz. Ancak durmak yok gençliğe ve spora katkıya devam.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.