banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Faiz Sucuoğlu, partinizin başına geçtikten sonra Türkiye ile ilişkilerinizi düzeltmek için uğraşmanızın meyvelerini almaya başlamışsınız diye duyduk. Yolunuz açık olsun.
 
Sn. Ali Pilli, Sağlık Bakanlığı olarak en kısa zamanda temas takip ekibini güçlendirilmesi için bir çalışma başlatmanızda fayda var. Zira artan vakalarla birlikte temas takip ekibinin yükü iki kat artmış durumda.
 
Sn. Resmiye Canaltay, yılbaşı döneminde ülkeye gelen ve giden yolcu sayısının 40 binin üzerine çıktığı açıklandı. Bu rakamlar ilerleyen aylarda pandeminin bitmesiyle artışa geçebilir. Bu durumda bir türlü bitemeyen yeni terminal binasına ihtiyaç olabilir. Bunun için bir baskı yapmanızda fayda var.
 
Sn. Tufan Erhürman, iktidar hedefiyle çıktığınız 23 Ocak seçimleri için oldukça koordineli ve uyumlu hareket eden bir parti görüntüsü veriyorsunuz. Son yaptırdığınız kamuoyu yoklamasında oy oranınız ne durumda acaba?
 
Sn. Hüseyin Çavuş Kelle, yaptığınız ziyaretlerde oldukça iyi karşılanarak destek sözü alıyormuşsunuz. Ancak unutmayın ki herşey sandık başında belli oluyor.
 
Sn. Dr. Halil Hızal, siz de 20 aylık kaçışın sonunda Covid-19’a yakalanmışsınız. Büyük geçmiş olsun. Herhalde seçim gezileri sırasında yakalanmış olacaksınız. Bir hafta kadar dinlenmek size de iyi gelecektir.
 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.