banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersan Saner, yeni alınan kararlara göre turizmde açılımın başlayacak olması yerinde ancak geç kalınmış bir karar. Bu arada sokağa çıkma yasağını artık tümden kaldırma zamanı gelmiştir bizce.
 
 
Sn. Fikri Ataoğlu, turizmde çift aşılı ve PCR testleri yapılmış turistlerin otellere kabul edilmesi turizm sektörü için bir can suyu olacak. Ancak ilerleyen günler için iyi pazarlama yapmak gerek.
 
 
Sn. Kutlu Evren,
son günlerde bazı medya kuruluşlarında yer alan yeni vatandaşlar yapılacağı konusunda kamuoyuna daha detaylı bir açıklama yapmanız şart. Aksi takdirde iş daha da büyüyecek.
 
 
Sn. Erhan Arıklı, önce tüp gaza daha sonra ise akaryakıta yapılan zamlar vatandaşın moralini iyice bozdu. Bu yapılan zamların piyasaya yansıması daha fazla zam olacak. Umarız bu zamlar kısa sürede geri alınır.
 
 
Sn. Sibel Tatar,
bakıyoruz artık toplumsal konularda daha aktif çalışma içine girdiniz. İnşallah bu çalışmalarınız çok daha faydalı işlerle devam edecek.
 
 
Sn. Mustafa Zurnacılar,
bölgenizin sevilen simalarından birini daha kalp krizi nedeniyle kaybetmişsiniz. Bölgeniz için bizce kalp konusunda geniş kapsamlı bir tarama yaptırmanızda fayda var.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.